ORDU / ÜNYE - Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS İl Toplantısı Yapıldı

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle 15/02/2024 Perşembe günü saat 10.30 da Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda il toplantısı gerçekleştirildi.

TOPLANTININ GÜNDEM MADDELERİ

1. DYK,

2. Bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları,

3. Kamplar,

4. Tanıtım Faaliyetleri,

5.  Sınav Soru Rehberliği çalışmaları, tecrübe aktarımı     şeklinde düzenlendi .

TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR

1-Her okulun  hedef yks lgs çalışmalarını ilin ortak planı doğrultsunda kendi imkanları çerçevesinde hazırlayarak uygulaması.

2-İldeki okul koordinatörleri ile birlikte watsap grubu oluşturulması buradan yapılan çalışmaların paylaşılması.

3- Dyk kurslarının verimliliği açısından aksayan yönlerin gürüşülerek  giderilmeye çalışılmadı.

4 -Öğrencilerin motivasyonlarını artırıcı piknik,gezi,konferans vb etkinliklerin düzenlenmesi.

5-Yapılan çalışmaların okulun Sosyal medya ağlarında pylaşılması oldu.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 12:12 - Görüntülenme: 21