ORDU / ÜNYE - Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Fatih HACIALİOĞLU tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Tuğba GÜLGÖR tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Dikkat ve Odaklanma semineri verildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, sağlık bilgisi şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.Bu kapsamda okulumuzun bütün şartları yerine getirdiği görülerek "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Mrt

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sıfır Atık Projesi kapsamında atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak, atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan, Sıfır Atık Yönetim Sistemine geçilmiş olup okulumuz da israfin önlenmesi ve kaynaklarımızın etkin kullanımıyla ilgili çalışmalar yürütmektedir.Okulumuzda aldığımız önlemler ,  yaptığımız çalışmalar sonucunda da Sıfır Atık Temel Seviye belgemizi aldık.

Şbt

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Binnaz ER tarafından 8. sınıf öğrenci velilerimize öğrencilerimizin sınavlarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapıldı.Güçlü oldukları yönler , eksik öğrenmeleri ile ilgili yapılan analizleri velilerin de takip etmesinin öğrencilerimizin başarısına olumlu katkı sağlayacağı ifade edildi.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle 15/02/2024 Perşembe günü saat 10.30 da Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda il toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Fevzi Çakmak Ortaokulu Rehber Öğretmeni Fatih HACIALİOĞLU tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri semineri verildi.

Şbt

LGS’ye hazırlanan öğrenciler için bu yarıyıl tatilinde 16 günlük konu konu ders çalışma programı hazırladık.

Ara

Okulumuzda kitap okuma saatleri planlanarak öğrenci ve öğretmenlerimize duyuruldu.

Ara

Zaman Yönetimi ile ilgili öğrencilerimize broşür dağıtıldı.

Ara

19/12/2023 Salı günü geçen yıl mezun olan öğrecilerimiz ile toplantı yapıldı.

Ara

İlçemizde yer alan İmam Hatip Liselerrine yönelik öğrencilerimize 25/12/2023 Pazartesi günü tanıtım yapıldı.

Ara

Fevzi Çakmak Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuba Gülgör ,okulumuz öğrencilerine soru çözmede karşılaşılan güçlüklerle ilgili toplantı düzenledi.

Kas

Okulumuz öğrenci,öğretmen ve velilerine yönelik Hedef LGS ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

Hedef LGS projesi kapsamında yapılacak olan kazanım değerlendirme sınavlarının tarihleri belirlenmiştir.