ORDU / ÜNYE - Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda uygulanan Hedef LGS 2024 projesi kapsamında Akademik Takip Komisyonu kurulmuş olup Öğrenci Koçluğu, Destekleme ve Yetiştirme Kursları,Kazanım değerlendirme sınavları ve mesleki rehberlik alanlarında yapılacak çalışmalar planlanmıştır.

Mrt

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayı geldi.Bu mübarek ay münasebetiyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Çiğdem ŞENCAN ve Havva DEMİRDEN okulumuzun 1. kat koridorunu süslediler.Bu ayın manevi atmosferini yaşatmak adına güzel bir çalışma olan Ramazan Sokağımız için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin kahramanlık destanıdır. Büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin cesareti ve dehasıyla tarih sayfalarına altın harflerle kazınmıştır.

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenleri ve öğrencilerimizi tarafından hazırlanan programla bizler de Çanakkale Zaferini bir kez daha kutladık ve şehitlerimizi andık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yüce Türk milletinin şanlı destanı Çanakkale Zaferi’nin 108. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bu kutlu zaferin kahramanı aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 7.sınıf öğrencisi Rabia Nur AKYEL 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif  ERSOY'u Anma günü kapsamında yapılan şiir yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.